Turkiet - Alanya

Nu på lördag flyger jag till Turkiet - Alanya :) Ville bara berätta de. Ska bli roligt tycker jag. Var där förra sommaren med och nu är det återigen dags att åka dit. Kul :) Kommer att vara borta en vecka, ska bli skönt med sol och värme istället för allt regn som den svenska sommaren består av. När jag kommer hem igen så ska de fortsättas med körkortet och sedan den 24 augusti börjar ju jag högskolan.

Regn

Har verkligen inget intressant att skriva idag. Det regnar. Tråkigt. Jag vill ha sol och värme. Tummen ner för regn. Jag fryser. Det är väl det jag har att skriva och hur intressant är det på en skala.

Alldeles för längesen

Nu är det verkligen enormt längesen som jag skrev någonting på min blogg. Skäms på mig. Ska väl uppdatera läget. Tog ju studenten för nästan två månader sen. Den dagen var helt underbar. Kommer aldrig glömma den dagen och jag hade hur kul som helst. För er som har studenten i eran framtid, så säger jag, Ta vara på dagen. Den är underbar. Vad har hänt mer?! jag har firat ett år med min älskling <3 Mysigt värre :) vi gick på bio och så =) Jo, och sedan har jag kommit in på högskolan. Så i slutet på augusti börjar jag på Campus Varberg för mina studier till att bli förskollärare. Utbildningen är 3,5 år, låter så himla långt. Men jag tror faktiskt att det kommer gå ganska fort. Jag menar, gymnasiet gick ju hur enormt fort som helst, så varför skulle inte högskolan göra de?! Ska bli skönt att sedan vara färdig med sin utbildning, så slipper man tänka på det sen. Så efteråt kan jag bara koncentrera mig på att leva, jobba, resa, ja ni fattar. Under min ledighet sedan studenten har jag jobbat två veckor, träffat kompisar, träffat pojkvännen och bara slappat. Skönt. Fast kommer kännas konstigt att börja åka till Varberg och gå i skolan varje dag istället för att gå till gymnasiet som man har gjort de tre senaste åren.Well, antar att man vänjer sig. Hm, måste bara lägga till att balen var kul, kändes jätteroligt och så att få klä upp sig och ha jättefin frisyr och så :) Här kommer en bild från balen :)


RSS 2.0