Tiden går alldeles för fort när man har roligt

Fast det bara är ett antal timmar sen du åkte så saknar jag dig. Något fruktansvärt mycket.

Är givetvis jätteglad för att du la tiden på att åka hit och för att du ville spendera din tid med mig. Men det är verkligen som man säger, tiden går fort när man har roligt. Jag tyckte att du kom nyss och ändå är det flera timmar sen du åkte. Inte okej. Inte rättvist enligt mig. Jag ville ju ha kvar Dig här. Hade mysigaste dagen och kvälen med dig igår och längtar tillbaka. Ville inte att gårdagen skulle ta slut. Men som alla andra dagar så tog även torsdagen slut. Dock alldeles för fort.

Du är saknad!

Längtan är stor

Dagen idag består av att städa iordning på mitt rum. Insåg att det var dags att fixa iordning här inne. Men nu är jag nästan klar iallafall. Imorgon blir det att till att gå upp i tid. Men det gör mig absolut inget. För det är ju för att Du kommer hit. Du ska komma hit och vi ska tillsammans med min kompis vara i stan och ha det trevligt. Att du sen inte börjar jobba förrän ett på fredag gör det hela bättre för då kan du hålla mig sällskap längre.

Trots att det inte alls är speciellt längesen som jag träffade Dig så saknar jag Dig så enormt mycket. Jag vill bara att du ska komma hit med en gång. Men ibland måste man ju ha tålamod tyvärr. Men klockan är ju ändå 17.00 nu så den här dagen börjar ju faktiskt lida lite mot sitt slut. Och skönt det, för då blir det imorgon snart.  

Jag längtar!


En oförglömlig helg!

Den här helgen har varit helt och hållet underbar. Jag har varit iväg på lite "äventyr". Jag har varit hemma hos Dig! Tiden gick alldeles för fort och jag hade inte alls någon lust med att åka hem. Saknaden är redan stor och jag längtar tills jag får se dig igen. Men samtidigt ska vi se på saknaden som något positivt, för det visar bara att det betyder något.

Att du sen inte bor här, utan längre bort är inte alls speciellt roligt. Men det ska inte få sätta några hinder. Bara man vill så kan man lösa allt. Jag tänker inte låta det bli något problem.

Som sagt, saknaden är stor! Du ska verkligen känna dig efterlängtad.
                               

RSS 2.0