Sommarlov

Idag har jag gått sista skoldagen på termin sex. Och jag ska ju läsa totalt sju terminer. Så nu är det bara en termin kvar. Men innan termin sju ska börja så ska det vara sommar och sommarlov. Ska börja jobba på måndag, eller, jag ska gå bredvid. Men det är ju typ som att jobba. Så jag ska jobba fram till vecka 29 och sedan ska jag vara ledig fram tills skolstarten i början av september. Så nu vill jag ha sommar. Och så menar jag sommar med vädret. Nu ska jag vila upp mig under helgen och sen anta min utmaning på måndag. Wish me luck!

Sommarjobb

Intervjun idag gick toppen och jag fick jobbet. Såå härligt. Börjar redan nästa vecka med att gå bredvid och så ska jag få lite utbildning i lyftteknik och i delegering som sedan ska skrivas prov på så jag har rätt att ge ut medicin till de människor jag kommer arbeta hos. Så nu ska jag arbeta sex veckor i sommar. Det blir goa pengar och jag ska spara en del till tågluffen som jag och Amanda ska göra när vi har tagit vår examen. Ska bli spännande med nya erfarenheter.

Intervju

Idag ringde de i min telefon. Från kommunen. Pratade med henne som ringde och hon ville träffa mig imorgon för en intervju. Och intervju för vadå? Jo för sommarjobb. Trodde inte det skulle bli något sommarjobb för mig iår och hade typ gett upp hoppet. Men jag hoppas att jag har en chans nu när hon ville träffa mig. Om jag fattade så gäller det för fyra veckor nu i sommar och det räcker för mig. Det blir något att göra ett litet tag och det blir pengar. Och jag hinner vara ledig och vila upp mig inför det sista rycket och sista terminen i höst. Och jobb som vadå är ju en annan fråga, jo i hemtjänsten. Inget jag har gjort innan men man ska utmana sig själv och prova nya saker. Så jag är glad och håller tummarna för mig själv.

Kvällspromenad

Nu har vi nyss gått vår kvällspromenad. Vi brukar att försöka gå en liten bit varje dag/kväll. Brukar bli ca 2-5 km varje gång och jag tycker faktiskt att vi är duktiga som har börjat med det här. Även om det tar emot lite när man sitter hemma är det faktiskt skönt när man väl är ute sen. Idag gick vi 3,12 km. Ändå okej.

Fixardag

Idag har jag grejat med olika saker. Men även tagit det lugnt. Tog sovmorgon och gick sedan upp och tog mig en god ostfralla till frukost. Sedan slöade jag vid tvn en stund innan jag tog tag i lite saker här hemma. Diskade upp disken som aldrig blev fixad igårkväll. Sedan dammsugade jag både under- och övervåningen. Alla dessa katthår. När det var klart tog jag fram lite olika grönsaker och skar dem i småbitar. Ställde in det i kylskåpet och åkte sedan och hämtade mamma. Väl hemma igen insåg vi att det saknades några saker till maten så vi gick bort till affären och köpte det. Hemma väntade vi en stund och då klockan hade gått en halvtimme eller så tog jag fram stekpannan och stekte köttfärsen. Sedan var det matdags!

Dagens middag, tacos!

En effektiv idag

Idag har vi varit bra effektiva i vår studiegrupp. Vi skulle skriva vår rapport och hade planerat in att sitta tillsammans idag, imorgon och eventuellt en stund på fredag. Men vi har varit så effektiva idag att vi faktiskt har skrivit färdigt rapporten. Vi ska bara läsa igenom den och kanske lägga till något finslip. Jag är nöjd med dagen som varit och givetvis har det varit varmt och skönt ute även idag. Däremot blev jag lite besviken då jag hade tänkt sola när jag kom hem, men, solen hade försvunnit och gömt sig bakom molnen när jag väl kom hem. Hoppas på lika varmt och soligt imorgon när jag är ledig.

Dagen blev bättre

Hade tenta i förmiddags. I matematik,eller kanske, om matematik. Iallafall så var den svår men jag skrev på allt och gjorde mitt bästa så jag hoppas att jag klarade mig. Solen har lyst idag och det har varit väldigt varmt och skönt. När tentan var gjord åkte jag tillbaka till Kungsbacka. Väl där hände egentligen inte så mycket, gick runt för mig själv ett tag men sedan bestämde jag mig för att låna en bok på biblioteket, sagt och gjort. Lånade en bok och gick sedan ut och satte mig i solen/skuggan och läste. Det var rätt så mysigt faktiskt. När klockan var runt fyra gick jag till parken för idag hade/har alla studenterna här sin bal, så då gick jag runt och träffa folk och tittade på alla fina uppklädda människor. Bland allt folk där hittade jag en kompis och hans son, som är tre månader, fick gosat lite med lillen så dagen har varit bra trots allt.

RSS 2.0