Usch på denna veckan

Detta har nog varit den värsta veckan i hela mitt liv när de gäller bussar och tåg. I måndags sitter vi i Varberg med tåget som är 40-45 minuter sent. Segt. Men sånt händer, men där tar de inte slut. I tisdags när S och jag skulle åka hem gick det verkligen galet. Först var tåget 15 minuter sent, när vi väl kommer på tåget och vi har åkt en stund och närmar oss våran station frågar jag S "Åker vi inte ovanligt fort?" Jo svarar hon och så säger de bara swish så har vi åkt förbi stationen utan att stanna. Ojdå säger föraren på tåget, jag glömde stanna, nästa stopp blir i Mölndal. Alltså har vi åkt 1,5-2 mil längre än vi skulle. Där kom vi av och fick vänta på ett annat tåg som går tillbaka. Och sist, men inte minst, idag, dock tåget var i tid så det var lugnt men när jag ska gå på bussen så säger chaffören "Ne det kortet gäller inte här" Visst fasen gör det de, jag har ändå åkt med de i ett halvår utan att det har varit något problem. Så utan mycket val fick jag gå av bussen igen och vänta en halvtimme till nästa buss gick hem. Tack till J som höll mig sällskap. Som sagt, antagligen den värsta veckan i hela mitt liv. Har ni råkat ut för något liknande?

Jag klarade tentan :D

Jag vill vara meddela att jag blev godkänd på min TSI tenta :D :D Yeey på mig ^^

Tentan färdig och jag behöver tips

Idag har jag skrivit min TSI tenta. Det gick väl sådär. Den var rätt svår men jag hoppas att jag klarar den. Påtal om något helt annat, jag ska på fest. Och jag ska klä ut mig. Men vad ska jag klä ut mig till? Temat är "Oj, jag trodde de va ... " Det innebär att man ska komma utklädd till något, egentligen vad som helst men så ska det vara ungefär som att man har klätt sig fel. Hoppas ni fattar. Har ni några förslag till mig? Snälla, det behöver jag verkligen.

Hemma och trött

Nu har jsg varit hemma ungefär en timme. Var först i skolan. Dock segt att gå upp halv 7 imorse för första gången  på rätt länge. Jag hade liksom vant mig vid att ha lov. Snacka om att bli bekväm av sig väldigt fort. Oavsett så gick jag upp tidigt och tåget gick klockan åtta ner mot Varberg. Väl där var det redovisning av digitala läromedel, Det gick bra. Sedan gick vi upp till tåget igen som skulle gå 10:34 men var några minuter sent på grund av växelfel. Jag träffade min lilla S så var det både lunch och plugg med henne. När vi fick nog och inte orkade mer åkte vi hem var och en för sig. På tordag är det dags för tenta på TSI kursen. Önska mig lycka till.

RSS 2.0