Tenta

Idag har jag skrivit min första tenta. Det var en svenskadel och en påståendedel. Det gick väl sådär. Men jag gjorde iallafall mitt bästa så det återstår ju att se var det slutar. Nu har jag precis kommit hem. Skönt tycker jag. Imorgon ska jag bara till skolan och diskutera tentan med folket i min studiegrupp. Sen är jag faktiskt ledig på fredag. Sååå skönt :) På måndag börjar nästa kurs, TSI. Vi får väl se hur det går. Hoppas bara att den inte är lika jobbig som denna kursen har varit. Men men, man borde nog inte hoppas på för mycket. Kram på er alla :)

Längesen

Nu är det längesen jag skrev. Jag hade ju tänkt att skriva om varje dag på högskolan för att folk ska kunna se min väg till att bli färdigutbildad förskollärare. Riktigt så har det inte blivit. Det var varit så enormt mycket att göra och jag har varit jättetrött varje dag så därför har det inte blivit av, jag var bara duktig med det min första vecka. Ska försöka bättra mig. Jag vet inte om någon är intresserad av att läsa om mina dagar i skolan men kanske finns det någon som tycker om det. Vad tycker folk om det? Kommentera gärna :)

Ja, vad som har hänt sen sist, som sagt så har jag pluggat jättemycket. Känns stundtals som om att jag bara pluggar 24/7. Jag har haft min första VFU (verksamhetsförlagdutbildning) på högskolan. Så jag var en vecka på en förskola i en vecka och i skolan i en år 1 klass. Förskolan var absolut roligast, att ha lektioner med lite äldre barn är inte riktigt min grej.

Nästa vecka (ons-tors) har jag mina första tentor. Är jättenervös. Förra året var det jättefå som klarade sin första tenta. Jag har pluggat massor med min kompis Sylvia under veckan.  Jag tycker att vi har lärt oss rätt så mycket av det som vi har pluggat, men frågan är om det är tillräckligt.. Jag hoppas verkligen att man har lärt sig så mycket att man klarar sig så man slipper tänka på omtentor när man har en ny kurs att tänka på. Men och andra sidan så bör man nog knappast hoppas på för mycket. Vi får helt enkelt se hur det går.

RSS 2.0