Födelsedag

Idag blev jag ett år äldre. 28! Dagen började med mys i sängen med min lilla skrutt. Han "sjöng" så fint för mig. Efter frukost lekte vi och fortsatte mysa. En kompis kom förbi på sin rast med fika till mig. Lyxigt värre! Eftermiddagen spenderades sedan med promenad med A i sjalen och med att fixa iordning inför besöket av prästen som ska döpa honom. Sambon kom hem från jobbet och fick då en fin present av honom. Nu kommer jag kunna göra egna puréer som A kan äta lite framöver. Bra dag helt enkelt!




Söndag

Idag har det varit en klassisk söndag. Har veckohandla, grejat lite hemma samt letat klänning på nätet. Vi ska ju döpa Andreas om två veckor och har fortfarande inget att ha på mig. Behöver en klänning som jag kan amma i. 

Just nu har jag en sovande bebis i famnen. Ska leta vidare när jag kan lägga ner honom. Någon som har tips? Vill inte lägga för mycket pengar.

/ Jennifer 

Shoppingtur

Hej! Idag har vi varit på Frölunda torg. Tanken var att hitta nya skor, eftersom mina fötter har blivit större efter graviditeten samt kläder att ha på Andreas dop om två veckor. Hittade varken kläder till dop eller skor där. Köpte däremot två tröjor på New Yorker och sen hittade jag ett par skor på Skopunkten på vägen hem. 




/ Jennifer 

RSS 2.0