Pluggdag och mammas födelsedag

Idag har jag spenderat större delar av dagen av att plugga efter att jag hade gått upp efter min sovmorgon. Jag är nästan helt färdigt med min paneldebatt så det känns skönt. Nu återstår bara att skriva referenslista och renskriva mina stödord. Det ska jag göra imorgon efter skolan hade jag tänkt. Essän får jag koncentrera mig på att göra på onsdag. Då är det ju också hemstudier. Skönt de.

Och till en helt annan sak. Idag fyller min mamma år :D Grattis till henne ^^, Av mig fick hon en egengjord ljuslykta. Den är lila :D I ugnen står maten, potatisgratäng och till blir det kött och svartvinbärsgelé. Gott :D Sen blir det efterätt, prinsesstårta ^^,


Jag <3 min mamma

Min vecka

Jag lånar den här idén av Linda. Att skriva på min blogg vad jag ska göra den här veckan.

Måndag:
Skicka in matematikplanering
Läsa bok inför paneldebatt
Skriva på min esså


Tisdag:
Skolan 09.00-15.00
Skriva esså

Onsdag:
Skriva esså
Läsa inför paneldebatt

Torsdag:
Skolan X tid mellan 09.00-16.00
Försöka skriva klart mitt utkast på essän

Fredag:
Skola 09.00-12.30 (Paneldebatt)
Skicka in utkast essän
Åka hem till min älskling <3

Planeringen är ungefärlig, tillkommer säkert saker


Kommit hem

Nu har jag kommit hem för dagen. Har varit i skolan mellan 09.00 och 12.00. Sen gick vi till tåget och åkte till Kungsbacka. Väl där på stationen hämtade syrran upp mig så åkte vi för att köpa skor. Men tråkigt nog hittade vi inga skor som vi ville köpa. Så det får bli att åka tillbaka nästa vecka för att se om de har fått in något nytt kul. Vi åkte till Farmor och fikade med henne. Och nu är jag hemma. Pappa lagar god mat. Egengjorda pannbiffar med sås och potatis. Mumsigt värre. Sedan ska jag nog titta på filmen "Inte utan min dotter". Vad har ni gjort idag?

Godnatt

Jag vill bara säga Godnatt :) nu ska jag gå och lägga mig och sova. Ska gå upp halv sju imorgon. Sov gott allihopa :)


Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen. Varit i Kungsbacka med Silla :D Vi har ätit macka på subway, som öppnade idag. Sedan var vi på Kungsmässan och gick runt och tittade. Hittade en söt klänning som jag vill ha. Kanske ett inköp till Jul/nyår? Vi får se hur det slutar. Efter ett tag orkade vi inte titta mer i affärer så vi satt och snackade en stund. Jag kom sedan på att jag ville ju låna en film som bibloteket har så vi gick dit. Jag hittade filmen jag ville låna. Sedan skulle min syster åka hem, så då åkte jag med henne hem så jag slapp bussen. Grattis till henne föresten :D <3


Jag måste bara lägga till en helt annan sak, jag klarade en av tentorna :D Påståendedelen klarade jag. Svenskadelen är inte rättad än så vet inte hur det gick med den. Men är stolt över att ha klarat en del iallafall =)

Ingen skola

Idag är det tisdag och jag har ingen skola idag. Hur skönt som helst. Det är nämligen hemstudier idag men jag har ju inget att plugga så jag är ledig. Helt underbart. Hitills idag har det inte hänt mycket, sovit länge, ätit frukost och slöat. Sen ska jag träffa Silla :) Vi ska gå till Subway som öppnar idag tänkte vi :) kul kul :) Vad ska ni hitta på idag? :)

Måndag

Idag är det ju måndag. Jag gillar inte måndagar, för då känns det som en evighet innan veckan ska ta slut och man är sådär måndagstrött. Iallafall så är jag måndagstrött. Idag har vi haft matematikdiagnos, den gick väl inte direkt bra, men och andra sidan så har matte aldrig varit min starka sida. Oavsett så spelar det ingen större roll frånsett att de som har haft dåligt på diagnosen får ha uppföljning och lära sig lite mer. Men jag tycker det är så onödigt, jag ska bli förskollärare, inte mattelärare. Blä på matte. Jag orkar inte bry mig. Sedan hade vi kursintroduktion för den nya kursen TSI (Tanke, språk och interaktion). Det var väl inte direkt kul men det får gå. Sedan hade vi en föreläsning. Tror den hette Lyssnadets pedagogik och var jätteintressant. Det var en av våra lärare som hade varit i Italien och besökt Reggio Emilia. Så han berättade om hur de jobbar där och sådär, jätteintressant och väldigt inspirerande. Förvisso var jag jättetrött men den var bra. Sen var det dags att gå till tåget och åka hem. Väl i Kungsbacka blev jag upphämtad av pappa. Sedan väntade vi på mamma och när vi hämtat henne åkte vi hem. Åt god mat och sen har det varit till att slöa. Så har min dag sett ut.

RSS 2.0