Att känna sig uppskattad

Att få känna sig uppskattad är en riktig trevlig känsla. Att liksom inte bli taget förgiven. Det krävs egentligen inga större ansträngningar för att man faktiskt ska känna sig uppskattad. Det räcker med några ord. Som det ligger en grund bakom och som människan i fråga verkligen menar. Det behöver inte ens handla om något speciellt, utan det räcker att man bli bekräftad på något sätt. Att man betyder något.

Andledningen till att jag skriver detta är för att idag känner jag mig riktigt uppskattad. Vet inte om människan i fråga läser detta men gör Du det så ska Du veta att jag är tacksam. Det betyder mycket för mig att få känna mig uppskattad. Tack! Jag nämner inga namn men jag hoppas att du vet vem du är.

Alldeles för längesen och midsommar

Ja, nu är det alldeles för längesen jag skrev något. Nu är det iallafall sommarlov. Igår var det midsommar och jag måste säga att jag hade väldigt roligt. Det var nog den bästa dagen på länge alltså. Var hemma hos en tjej med lite kompisar jag kände och även så träffade jag nya människor. Vi lekte lite olika lekar som till exempel strutfotboll. Det skulle blivit 5-kamp men det blev istället 3-kamp eftersom vi tröttnade lite. Inte för att skryta, men mitt lag vann ;)

Det blåste vääldigt mycket men det var sol så det ger det hela pluspoäng. Vi satt ute nästan hela dagen/kvällen, klockan var väl runt 10-11 när vi gick in. Fyra av deltagarna var tappra så de bytte om så gick vi alla ner till havet och så badade de. Och där kan ni ju förstå att det blåste ännu mer. Men det var roligt iallafall.

Kvällen fortsatte med lite grillning. Först kött och annat gott och sedan blev det den klassiska marchmallow-grillningen. Så hela dagen var helt suverän och jag är riktigt nöjd med min midsommarafton.


RSS 2.0