Måndag igen

Ja, idag är det måndag igen. Men det är kväll nu så måndagen är snart slut och det är enligt mig skönt. Idag har jag varit i skolan, inte speciellt ovanligt förståss. Vi har träffats i studiegruppen och tränat lite inför redovisningen imorgon samt så har vi arbetat på vår gestaltning. Vi har kanske inte kommit jättelångt med gestaltningen men vi har iallafall en bas och vi vet vad vi utgår ifrån och sådär. Vill som jag sagt tidigare inte avslöja något angående gestaltningen ifall någon från klassen skulle läsa. Det får ni reda på senare, då vi har haft redovisningen. Jag tror iallafall att det blir bra när alla pusselbitar ligger på plats och vi är färdiga.

Dagen har inte varit sådär jätterolig eftersom jag haft huvudvärk större delen av dagen och har faktiskt tagit mycket tid till att ligga i sängen och vila i hopp om att värken skulle försvinna. Dock har jag fått ta mig tid till att korrigera det allra sista på mina SST paper nu innan det var dags att skicka in dem. För er som inte vet vad SST är för något så är det olika slags arbeten/paper som vi skulle skriva inför olika grupparbeten. Mycket mer har jag inte att tillägga angående dagen och har tyvärr ingen bild att visa. Har ju inte hänt så mycket idag. Ska dock försöka bättra mig med att lägga upp bilder.

Veckan som gått

Nu är det fredag. Äntligen. Har känts som om veckan aldrig skulle ta slut. Det har varit långa skoldagar och det har varit mycket studiegruppsarbete. Det innebär att vi sitter i våra grupper (vi är 6 stycken i grupperna) och gör olika uppgifter som vi har då. Denna veckan har vi arbetat med en redovisning om perspektiv. Min grupp har konsumtion och så har de andra grupperna andra ämnen. Till detta har vi gjort en powerpoint som vi ska visa och prata runt. Vi har även arbetat med gestaltningen, det är helt enkelt så att vi ska göra en gestaltning, vi har fått varsitt land och vi har Kina. Därifrån ska vi ta ett dilemma/problem och arbeta runt och sedan då göra en gestaltning genom drama, musik, dans och bild och visa upp för resten av våran klass. Tror att när vi ska redovisa det så blir det nog en känslosam dag. Våran grupp har ett hemskt och sjukt ämne, dock kommer jag inte berätta om det nu ifall någon i min klass läser detta. Vill ju inte avslöja i förväg vad vi har. Det får bli en överaskning. Kan tala om när redovisningen är färdig vad vi gjorde. Ni kommer nog tycka det är lika hemskt som vi. Kvällen ska tillbringas med några av de finaste flickorna som finns <3 Over and out.

Jag har slarvat, igen faktiskt

Hej. Jag har slarvat litegrann, fast jag har faktiskt bara gått en vecka i skolan efter praktiken och under praktiken tyckte jag inte att det fanns så mycket att skriva om eftersom jag har tystnadsplikt. Oavsett, nu är jag inne på min andra vecka efter att praktiken var slut. Igår måndag hade vi ingen skola då det var inläsningsdag.

Idag har det varit en lång dag. Började med att jag var så fruktansvärt trött imorse så orkade nästan inte gå upp. När jag väl kommit upp och fått tagit bussen ner till stan så är tåget sent. Mycket sent. Det var totalt 40 minuter sent och det är ganska mycket när man står ute och väntar i kylan. Först efter 20 minuter säger de i högtalarna att tåg mot ... var sent. Nehe?! Vi hade ju inte alls märkt att tåget inte hade dykt upp. Hur tänker de liksom.

Oavsett kom vi till skolan till slut och där skulle vi ha workshop som kallades för Ont om jordklot. Där pratade vi och diskuterade om miljöpåverkan och vad vi kan göra för att förbättra miljön. Vet inte om det var sådär speciellt givande, dock lärde jag mig att man ska skilja på aluminuimkoppen och stålgrejen som finns i värmeljus. Annars återvinns inte aluminuimkoppen som den ska. Vi hade workshopen fram till klockan 12, alltså i tre timmar.

Sedan hade vi lunch en stund och sedan träffades vi i studiegruppen och arbetade med ett grupparbete som vi har. Tåget hem var i tid och det funkade som det skulle. Så det är såhär min dag har varit. Hur har eran dag varit?

                                      


RSS 2.0