Påsklov ^^,

Ja jag har faktiskt påsklov. Iallafall några dagar. Enda tills på måndag är jag ledig och det är alldeles underbart. Jag känner mig faktiskt värd de efter allt pluggande jag har gjort. Eftersom det regnar ute och jag är ledig så hr dagen blivit sådan att jag har legat i soffan det mesta och tittat på film och sådär. Hoppas att det blir bättre väder imorgon så att man kan gå ut lite. Mycket sol vill jag ha :)


Rösta på Linda :)

Jag tycker att ni ska gå in och rösta på Linda i "Veckans (future) MILF :) Hon är kandidat nummer tre och man får rösta hur många gånger man vill :) en länk till där ni röstar finns på Lindas blogg :) Då blir hon glad ^^,

Söndag

Idag är det söndag. Well, det vet ni nog säkert redan. Helgen har tillbringats med min älskling <3 mysigt men tråkigt nog har vädret varit tråkigt och regnigt så någon utomhusaktivitet har det inte blivit. Vi har istället tittat på film, tagit det lugnt och deltagit i Earth hour. Idag åkte jag därifrån rätt tidigt och var ute på promenad med mamma och pappa. Dock blåste det rätt kallt och solen fanns inte i sikte. I fredags var det tenta. Jobbig var den och jag hoppas verkligen att jag klarade den. För vilken skrivkramp jag hade när jag väl var färdig. Idag har jag shoppat lite på HM. Två kjolar fick det bli. Nöjd är jag iallafall. En lila och en svart. Alltid härligt med lite nytt att lägga in i garderoben. Hittade dock ingen bild på dem på HM's hemsida så tyvärr blir det ingen bild. Även om jag ville visa hur de såg ut. Men men. Egentligen var jag ute efter att hitta en vårjacka, men som sagt gick jag därifrån med kjolar istället. Men det gick bra det med ^^ Har någon tips på nån snygg och inte allt för dyr vårjacka? In that case, tell me :)

RSS 2.0