Duktiga jag!

Jag måste ju berätta i bloggen att jag har blivit duktig och börjat träna. Och ja, på riktigt. Jag har köpt mig ett årskort på Friskis och svettis. Så nu är det träning som gäller. Har faktiskt varit på gymmet idag och är riktigt nöjd med min insats. Många gånger tar det emot att ta väskan och åka ner och träna, men när man är där så är det faktiskt riktigt skönt. Att få röra sig tills man inte orkar mer och sedan gå ner och ställa sig i en dusch och känna sig stolt över sin prestation.

Jag är iallafall stolt över att jag börjat träna!

När saknaden är stor

När den man älskar är så långt bort så är saknaden enorm. Och när den personen dessutom är upptagen mest hela dagen så är saknanden ännu större. När man inte kan smsa, eller jo kan, men när man inte kan få svar. Då är saknaden så fruktansvärt stor att det är svårt att stå ut. Eller kanske är det bara jag som överdriver, fast, nej, för det är så jag känner. När jag skriver vad jag känner, så överdriver jag inte. För det är ju mina känslor. Ingen annan kan säga något om den saken.

Men när saknaden är som allra störst kan ett telefonsamtal vara till stor hjälp. Ett telefonsamtal om allt och ingenting kan bota en del av saknaden. Det kan göra att man kan gå och lägga sig och sova gott utan att det gör ont i en.

Men, om två dagar ses vi. Äntligen. Kärlek! <3

Utmanar mig själv - dag 6

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Inte vore jag väl korrekt om jag inte säger att min älskling är en sådan kille som jag faller för. Givetvis är min underbara Daniel min typ av kille. Men det säger väl sig självt ^^,

Men om jag ska prata mer allmänt så är ögonen viktiga för mig. Fina ögon får mig att falla. Och av någon anledningen så brukar de där ögonen jag faller för vara blåa. Men ska vi prata om egenskaper så är det för mig viktigt att man kan lyssna på varandra och att man inte är rädd för att dela med sig av sina känslor till varandra. Det är mycket som ska fungera för att två personer ska ha en fungerande relation. Jag anser att förståelse är en väldigt viktig del, att man kan förstå varandra, och att man accepterar och respekterar varandra även om man kanske inte alltid ser på saker likadant eller har samma åsikt i alla situationer. Man måste respektera varandras olikheter.

Det är så himla svårt att få ner i ord vad jag ser som betydelsefullt hos en kille. Men har försökt få ner lite ord iallafall. Och oavsett, en stor poäng med min text är att Du bör känna igen dig i den. Jag älskar dig Daniel <3

Härliga söndag

Idag har det faktiskt varit en riktigt härlig söndag. Jag behövde övningsköra så jag, pappa och mamma gick ut till bilen och så körde vi iväg eller ja, det var ju jag som körde då. Snart körkort! Vi drog oss ut till Gottskär, precis vid havet, och satte oss på ett konditori som har en berömd och enormt god hallontårta, så den åt vi, givetvis. Efter fikan gick vi på promenad där ute och hade det gott i solen, även om det faktiskt blåste en del. Sen körde jag hem igen, tränade lite parkering och sen var det dags för mat.



Hallontårta!


Havet!

RSS 2.0