Helgens underbarheter

Jag måste göra ett inlägg angående min helg. Var i skolan i fredags och höll då på med lera hela dagen uppe i bildsalen. Allt från keramiklera till modellera. Oavsett, när skolan var slut begav vi oss upp till tågstationen. Vi är ju några som pendlar. Men när tåget stannade hemma, så hoppade jag inte av, som jag brukar. Utan jag och Amanda satt kvar på tåget och gick av först i Göteborg. Något passande tåg vidare fanns inte förrän senare så vi styrde våra steg mot en buss istället. Bussen tog lite mer än en och en halvtimme och när klockan var drygt halv sex smög jag mig in i älsklingens lägenhet.

Där hade älskling lagat mat och tänt ljus så vi satte oss för att äta. Lite senare stoppades äpplepajen som Daniel hade förberett tidigare in i ugnen och lagom till idol kunde vi servera oss själva och kröp ihop hos varandra och åt av den goda äpplepajen. Då idol var slut bestämde vi oss för att krypa ner i sängen och sova eftersom vi skulle upp i tid på lördagen.

Upp vid halv nio på lördagen för att göra oss iordning, äta frukost och sedan vandrade vi ner till bowlinghallen där Daniel skulle spela match. Matchen var spännande och jämn men det slutade med att älsklings lag vann. Yeey. Efter det här vandrade vi in i stan och kollade runt på höstmarknaden som var i stan. Dock var det inte sådär jättemycket att titta på men vi köpte oss iallafall varsin nygräddad donut med socker på. Mumsigt värre. Efter det gick vi hem till älskling igen.

När klockan hade snurrat några varv och tiden närmade sig halv 6 lämnade vi lägenheten och gick ner till stan. Där mötte vi upp Amanda och Oscar. Vi spelade biljard ett tag för att sedan gå vidare för att äta pizza. När vi var mätta och belåtna vandrade vi hem till Amanda och Oscar där Amanda hade gjort pannacotta och vi tittade på film. Mycket trevligt!

Sedan var det söndag. Då spenderade vi en lång och mysig förmiddag i sängen för att sedan äta sen frukost. Sedan gick vi ut och fotade en stund. Sedan var det tyvärr dags att åka hem. Alltid lika tråkigt och jag hatar det minst lika mycket varje gång. Men får se det positivt, får ju träffa min älskling snart igen.

Måste visa lite bilder från söndagen. Fotograf: Daniel <3






RSS 2.0