Godkänd

Idag har jag fått resultat på min matematiktenta, och gissa vad. Den är godkänd :D Jag är godkänd på min allra sista tenta på högskolan. Nu är alla tentor godkända och jag behöver aldrig mer gå in i en sal och skriva en saltentamen. Såå skönt. Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Punkt.

Utbildning

Idag har jag varit på en halvdags utbildning med och inför jobbet. Det handlar om medicin och är något som vi ska få inför att vi ska få delegering. Det var intressant och man fick ju många intryck och tankar och sådär. Och såklart lärde jag ju mig nya saker. Vi pratade om allt från olika mediciner till hygien. Vi fick även sätta oss i grupper med olika fall där vi fick diskutera hur vi skulle agerat i de olika situationerna. Fick även träffa några som jag ska jobba tillsammans med, det var väldigt trevligt och kul att få ett ansikte på några av dem iallafall.

Nyinvigning av torget

Idag har det inte bara varit nationaldag utan även nyinvigning av vårt torg inne i stan. De har grävt och haft sig länge nu men nu är det färdigt. Så det var lite tårta, som jag inte fick någon av, och lite folk som dansade och sjöng och sådär. Mycket folk kom det så det var ju trevligt. Amanda Fondell var där och sjöng, hon är bra duktig hon. Har inte så mycket mer att säga om dagen. Fint väder har vi haft iallafall.

Första jobbdagen

För en stund sedan kom jag hem från min allra första jobbdag i hemtjänsten. Det har varit en ganska lugn dag men jag är ändå rätt så trött faktiskt. Har träffat lite olika människor och hjälpt till med lite olika saker såsom att hjälpa till med att klä på de gamla, hjälpa med stödstrumpor med mera. Det känns helt okej ändå men det är mycket att ta in, mycket information och mycket man ska lära sig. Men det ska nog gå bra att jobba där. Man kommer nog in i det.

Firat Sandra

Igår var vi ett gäng hos Sandra eftersom hon fyllde år i fredags. Jag åkte dit vid tre-tiden och då var det några där så vi fikade. Mycket trevligt, morotskaka och cola blev det. Senare kom det lite mer folk och då gick vi ner till affären och köpte lite pappertallrikar, muggar och plastbestick. Sen gick vi tillbaka till Sandras lägenhet och mötte upp några till, sen tände vi grillen och gick ut och grillade. Trots blåsten satt vi faktiskt ute i solen och åt. Efter maten bestämde vi oss dock för att gå in igen och fortsatte att ha det trevligt inomhus med gott sällskap och bra musik. Tack till folk för en mysig och trevlig dag/kväll. Love you all <3

RSS 2.0