Ville gå ut... men...

Åh vad trött jag blir. Här kommer man hem i någorlunda tid och vill gå ut och sätta sig i solen. Dock sket det sig rätt ordentligt. De ska ju måla om här och har därför satt upp mer ställningar idag, detta resulterade i att ställningarna står på så sätt att det inte går att öppna våran altandörr. Med andra ord kommer jag inte ut där. Jag som ville njuta i solen.

Grått ute och de har tvättat taket

Idag är det väldigt grått och trist ute. Jag som vill ha soool. Har pluggat idag och är nu färdig med litteraturseminarium 1. Känns skönt att vara färdig. Ska nog börja med nummer två om några dagar. Men denna helgen ska spenderas med älsklingen, samt så ska här städas massor. Jag berättar inte just nu varför vi ska städa en del just denna helgen. Det berättar jag längre fram när det är mer säkert och bestämt. De har även tvättat taket här idag och de ska ställa upp byggställningar inför målningen. Ska snart ge mig iväg och träffa Angelica. Vad gör ni idag?

Morgondagen bestämd

Nu är morgondagen bokad och bestämt. Först kommer Silla hit runt 11 tiden så ska vi plugga tillsammans så det känns bra. Sen ska jag träffa Angelica vid 3 och åka och fika eller nått. Så får jag säga hej då till henne ordentligt innan hon ger sig av till England på lördag. Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket. Det går inte ens att förklara hur mycket jag kommer sakna henne. Men det är oavsett vad jag ska hitta på imorgon. Hoppas vi får lite pluggro fast de ska ställa upp byggställningar imorgon inför att de ska måla om husen. Vad ska ni göra imorgon?

Tömmer min drömfångare

Just nu tömmer jag min drömfångare. För er som inte vet vad en drömfångare är så är det ett redskap med nät och fjädrar som man hänger över sången för att de ska fånga onda drömmar. Det vill säga mardrömmar. Och eftersom jag drömde en sjukt otäck mardröm inatt och har därför sovit dåligt så passar jag på att tomma den innan de startar att tvätta taket här. Några kanske frågar sig nu, hur tömmer man egentligen en sådan? Jo man hänger ut den helt enkelt. Utomhus så att de onda drömmarna får flyga iväg. Hoppas verkligen att den tömmer sig ordentligt nu. Föresten, är det någon som vet hur länge den ska hänga ute? Kommer nämligen inte ihåg.

Pluggdags

Har kommit hem från skolan. Fick bli en glass i solen med S innan vi hoppade på tåget förut. Väl hemma iallafall är det dags att starta igång pluggandet med littsem 1. Ingen pluggro dock, de tvättar taket på huset bredvid och snart kommer de och ska tvätta vårat tak. Så tyst är det inte direkt. Men får läsa på så gott jag kan. Vad ska ni hitta på idag?

Dags att stänga av

Nu ska jag stänga av min dator. Ska sova om en stund. Godnatt :)

Har pratat med min älskling

Nu har jag pratat med min älskling i telefon. Mycket härligt och trevligt. Saknar honom <3 Nu är det NCIS på tvn som gäller. Bara jag som tittar?

Ätit och sådär

Nu har jag fått ätit. Potatis och fiskbullar blev det idag. Snabbt, enkelt och gott. Nu ligger jag återigen i min säng och tittar på tv. Just nu är det vänner som står på schemat. Lite senare ikväll ska jag titta på NCIS och Desperate housewives. Någon mer än jag som ska titta på det?

Hemma igen efter dagens examination

Nu är jag hemma igen. Eller okej jag har varit hemma ett litet tag men har inte startat upp datorn fören nu. Examinationen gick bra och vi blev godkända. Dock glömdes skivan (inte av mig) så våran riktigt musik kom inte med. Som tur var så fick vi låna lite annan musik av en annan grupp. Tack till er. Vi gjorde lite olika moment såsom raketen, inte nudda golv, en rörelsesaga och lite sådär. Det gick ju som det gick men vi är väl rätt nöjda ändå. Dock fick jag rätt ont i huvudet under lektionen och tyckte det dock var lite jobbigt med alla lekar, var dock med så gott jag kunde. Nu ligger jag i sängen och har fortfarande huvudvärk. Hoppas den går över snart. Nu ska jag gå och skala potatis.  Men vad har ni gjort idag?

Morgon

Godmorgon. Nu är det dags att gå upp om ni inte redan gjort det. Jag gick upp för ett litet tag sen och ska snart dra mig iväg till skolan och ha examination i lek och rörelse. Det innebär att alla studiegrupper har förberett ett pass som innehåller just lek och rörelse. Vi har lite olika saker med som jag kommer berätta mer om sen när jag kommer hem. Jag börjar halv 1 och slutar halv 3 men ändå måste jag gå hemifrån vid 10:10 och är inte hemma fören ca 16:30. Segt att vara borta så länge för att vara i skolan i två timmar. Så, vad ska ni göra idag?

Godnatt

Vill vara avsluta dagen med att säga Godnatt. För det är nämligen så att för min del är det roliga (det vill säga ledigheten) är ju slut och imorgon är det åter till skolan. Sov gott allihopa :)

Tvn får roa mig

Ikväll har det inte hänt mycket. Mest tittat på tv och det är även vad jag gör just nu. Jag tittar på den nya säsongen av Top model med de tjejerna som är kortare än 170 cm. Någon mer än jag som tittar på det? och vad tycker ni om programmet och idén om att de korta tjejerna får en chans?

Var ska vi vara imorgon?

Någon i Luf-09 som vet var vi ska vara imorgon? ska vi vara på Flickskolan? och isåfall, var ligger den?

Godmorgon

Godmorgon allihopa. Eller morgon kanske det inte är men jag har varit sömntuta och sovit länge idag. Himlen är alldeles grå ute, hur tråkigt som helst. Blir kanske ett besök hos farmor idag. Och imorgon börjar tyvärr skolan igen, det som har varit så enormt skönt att få vara ledig några dagar. Jag vill helst vara ledig lite till, men men, man får inte alltid som man vill. Jag köpte föresten mig en klänning i fredags, det har jag helt glömt att skriva. En jeansklänning från Ginatricot. Dock lyckas jag inte på in någon bild. Jag har problem med bilder på min blogg. Jaja, fin var den iallafall :)

Ingen vinst inte

Nej, inte vann jag något. Men det är ju som det brukar då. Nu sitter vi och diskuterar vilken film vi vill se för det hade vi lust med nu här på kvällen :) något tips på film?

Påskdagen

Idag har det regnat :( och blåst. Massor. Inget roligt alls. Därför har jag spenderat min dag inomhus. Det kändes bäst och säkrast. Dagen har varit mycket lugn och jag har inte gjort något speciellt. Just nu sitter jag vid tvn och spelar bingolotto med mamma och pappa. Hur mycket man än vill vinna så går det inte så bra. I första spelet var jag ett nummer ifrån att vinna en resa till Turkiet och på andra spelet var jag ett nummer ifrån att vinna cyklar för 8000 kronor. Men det sket ju sig. Hoppas det går bättre på det tredje och sista spelet. Dock vågar jag inte hoppas på för mycket. Hur har ni spenderat eran påskdag?

Glad påsk

Kom ju på att jag missade en sak i mitt tidigare inlägg. Glad påsk allihopa :)

Påsk

Jag vet att jag har varit slarvig och inte skrivit varken igår eller idag fören nu. Jag har ju lyckats få några läsare och vill ju jättegärna behålla dem jag har. Igår var jag på tio pepe och åt middagen med fröken A :) mycket mysigt. Tråkigt att hon åker snart bara. Kommer sakna henne massor. Efter middagen blev det discobowling med min kära familj, och även om det inte gick så bra så är det kul att spela. Idag har jag varit ute en sväng med mamma på promenad och så lekte vi samtidigt med mammas nya coola kamera =) snart bär det av till morfar. Vad ska ni göra idag när det är påskafton?

Godnatt

Nu har jag tänkt gå och lägga mig och sova. Kvällen har bestått utav att spela kort och yatzy med mamma och pappa. Dock förlora jag men så kan det vara ibland. Godnatt :) hoppas ni har haft en bra dag

April april

För er som trodde på mitt förra inlägg kan känna sig blåsta.. Ofta jag skulle hoppa av nu xD nejnej. April april på er ;)

Tråkigt men sant

Vill bara meddela er att jag nu har bestämt mig för att hoppa av skolan. Pallar inte mer. Får se om jag kanske börjar om senare eller något.

Dagen idag

Idag började dagen bra, när jag gick upp lyste solen ute och det var hela 15 plus grader. Dock endast 10-15 minuter efter att jag har gått upp går solen i moln och graderna sjunker ner till 10 grader. Det ogillade jag verkligen. Jag som trodde att jag hade fått som jag ville och att det skulle vara sol. Icke sa Nicke. Inte mycket till sol här inte. Dagen har bestått av lite olika saker, har hämtat ut mitt nya pass bland annat. Sedan gjorde jag och pappa lite olika ärenden innan vi hämtade mamma från jobbet. Middagen idag fick bestå av tacos :) mycket gott. Nu sitter jag här och gör inte så himla mycket. Ute regnar det massor och blåser. Usch. Vad har ni gjort idag? :)

RSS 2.0