Nu är jag hemma

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag började halv 9 imorse så vi tog 8 tåget härfirån. Kom till skolan sådär lagom några minuter innan vi började. Vi har haft tre olika lektioner idag. Samma lärare, samma sal och ingen ventilation. Jag fick huvudvärk. Vid klockan 12 var det dags för lunch. Eftersom jag inte hade fått tagit med mig lunch hemifrån så köpte jag en stor baguette med ost, skinka och lite grönsaker på.Gott var det. Sedan gick jag och Johanna ut en stund eftersom det var så himla dålig luft i klassrummet. Klockan ett började vi igen och skulle sluta halv tre, vi fick gå lite tidigare för att hinna med tåget. Så vi kämpar oss upp till tåget i ösregn. Tåget är försenat. Så det kom cirka 20 minuter sent på grund av ett signalfel. Väl tillbaka i Kungsbacka gick jag bort till biblioteket och lånade en bok som vi ska läsa i skolan. Svinalängorna. Sedan hämtade pappa mig och så åkte vi och hämtade mamma på hennes jobb. Nu är jag som sagt äntligen hemma. Ska sätta mig och plugga lite, sedan kommer min älskling hit =)

Kommentarer
Postat av: Mila

Tjo! vad ska du göra ikväll? Följer du med Kvick och alla? De ska ut hörde jag :P Kram

2009-08-29 @ 12:01:03
URL: http://schoney.blogg.se/
Postat av: Mila

Hur går det med den där bloggdesignen? :P Ville du att jag skulle hjälpa till? I så fall vill jag gärna snacka koncept och så med dig <3 Ha de bäst vännen!

2009-09-12 @ 19:34:03
URL: http://schoney.blogg.se/
Postat av: Mila

Sv. jag jobbar nu mera heltid på SPecsavers på Kungsmässan ^^ Tihi, ja men det får vi göra! :) Hur går det med studierna då? Kram kram!

2009-09-15 @ 15:20:04
URL: http://schoney.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

Det är bara att åka till skolan, åka hem och sen plugga. Härliga liv vi har!

2009-09-19 @ 18:34:38
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0